Click Me :)

Sunday, February 24, 2013

~~Fear Factor Selebriti~~

As Salam,

Korang rajin tak layan citer Fear Factor Selebriti ni? Best jugak kan...tp kadang tu xleh tgk on time sbb time tu selalu ada siaran langsung bola sepak, tak kiralah tempatan atau luar negara.. so selalu tgk ulangan jer yg berkali2 di ulang tayang oleh pihak astro.

Aku ada sorang anak sedara yg obses dgn fear factor ni. Start dr pukul 8.00 mlm setiap Sabtu dia dh start pegang remote astro, takut org len tukar chanel lain. Klu hari2 biasa, bila mummy atau neneknya nk tukar chanel, mesti fobia takut2 rancangan ulangan ni sedang ditayangkan.. memang takde chance nk tgk citer lain dh. Klu main2 dgn sepupu2nya, smua berkitar dgn fear factor ni.... siap ada air horn yg amat2 membingitkn telinga. Smua gaya2 peserta dlm citer ni boleh ditirunya.



Ok, itu citer pasal ank sedara aku. Pasal fear factor ni lak, aku paling tak suka n menci kt si Gambit ni.. poyo sungguhlah mamat nih...sgt antagonis ertikata lain jahat mcm tu. Dari dulu aku harap dia disingkirkan tp lama la pulak sehinggalah malam tadi...yesss!!! Ada ker patut dia leh keluarkan statement "Aku harap ada yg akan lemas melakukan aksi ni" sampai bertekak jugakla dgn si farish tu...Agak2 la bro....walaupun ini hanya game show, seharusnya kene lebih sensitif...


7 comments:

yuka said...

i pun menyampah dengan gambit ni..macam orang sakit jiwa ja dia tu. Anak sedara u tu umor berapa?

Ungu Violet said...

poyo yg teramat2..nk bajet ensem konon... ank sedara i tu dh 5 thn..td siang jumpa dia lg seram... ada ke patut dia nk usik power point sbb nk ada letrik mcm fear factor tu..

Perling Putih said...

Keputusan yang tepat untuk penyikiran Gambit minggu ni...

Ungu Violet said...

btul tu.... xpayah tgk keegoaan dia lg... :)

Hatimi Tahirruddin said...

yeay akhirnya terkeluar juga gambit...

Ungu Violet said...

Wahhh..ingatkn kita aje yg suka dia terkeluar, rupanya awk pun suka ekk..

Ungu Violet said...
This comment has been removed by the author.