Click Me :)

Thursday, October 21, 2010

~~Saguhati dr TM~~

Salam,

Tadaaa.... ini dia saguhati dr TM yg aku terima kelmarin sbb melanggan streamyx 1mps.. So far aku puas hati jugaklah dgn streamyx nih walau adakalanya ada sikit2 lost signal tu, tapi biasalah kan.. nobody is perfect....





Jersy England tue...

Tapi sedih sikit laa sbb saiz jersy ni besar sikit... so yg untung hb aku laa...Anyway, thanks a lot ya TM....selalu2lah buat amal jariah yer...

5 comments:

Cikmin said...

ai dapat codrless phone masa melanggan stimix ni.. :P

Ungu Violet said...

owhh yg tue i pon dpt masa sign contract skali dgn modemn... :)

bOo bOo said...

berapa yea kos pasang moderm streamy nak tukar lah, celcom nie line tak bagus lansung!

d_LA said...

bestnye dpt jersey england lg :)

Ungu Violet said...

boo boo ~ sy dulu upgrade dr 512kbps ke 1mbps so monthly just bayar RM110 aje
d_LA ~ tu laa..hb i yg untung... :P