Click Me :)

Tuesday, October 19, 2010

~~Nak Start Diet Balik Arrr...~~

Salam,
Sekadar hiasan aje (aku tak ler seseksi gini..) .. aiyoyo.. kadawaleiii.....botoi ka nihh 

Baru aje aku timbang berat badan aku tadi dan keputusannya amat mengerikan aku.. Uwaaa... aku dh increased 2kg, biar betul atau tak kan penimbang tu rosak kot... Rasanya dah 2 minggu ni aku tak keluar lunch, aku makan brunch ajer tp mcm mana boleh increase sampai gitu sekali ekk....

Maka, aku berazam dari saat dan ketika ini aku nak start diet balik... Konon hanya akan makan oats utk daytime and nasi tuk dinner sebelum pukul 7 malam. Aku pernah cuba kaedah ini dulu dan ianya agak berkesan.. So wish me good luck ya... everybody....... Uwaaaa.... (masih tak percaya.. penimbang tu rosak kot kan..kan..kan)

11 comments:

yuka said...

gudluck yea...kalau dah slim nanti ambik la gambar sendiri buat aksi mcm gambar hiasan tu..hik2

Azura Samsudin said...

hahhaaa.. bagus arr.. dh nampak spare tyre tu ..wakakaka

Azura Samsudin said...

hahhaaa.. bagus arr.. dh nampak spare tyre tu ..wakakaka

kue said...

chaiyok2 kue beri 100% keSupportan nguhuhu~

Ungu Violet said...

yuka ~ tq, klu i btoi2 slim mcm tu i brani uuu.. hehhee
zure ~ spare tyre sajer simpan jgn tak tau.. :P
kue ~ thx for ur support.. :)

paan said...

pilih cara diet yg sihat ye.. dapatkan nasihat doktor juga..

Entri terbaru->Tutorial Submit Blog / Web ke Google
Perkhidmatan Design Header / Banner RM 5

Ungu Violet said...

tima kasih paan....

nur said...

caiyok2.. semoga usaha berjaya
ALL IN ONE

Ungu Violet said...

nur - tima kasih yer...

Rama2Ungu said...

hehehe..elek la kak..baru 2 kilo je pun..heeheheh
sy lak lepas raya ni turun 2 kilo sbb mmg tak ambik dinner..
sy buat: breakfast mesti ada..normally air suam n roti wth jem..around 10 i buat koko drink..
lunch at 1 I mkn nasi..
malam before 8 if lapar i just mkn roti n mnum a lot of plain water..hehehe...

Ungu Violet said...

rama2 - akk dinner mesti kena mkn laa, klu tak takleh tido, perot dok berdondang syg...anyway, thx for sharing.. :)