Click Me :)

Wednesday, October 20, 2010

~~Photo Editing~~

Salam,

Korang suka tak edit gambo... semenjak dua menjak ni aku suker lak mengedit picture. Bukan apa sajer suka2 sbb aku bukan ler pro editor pon.. Aku guna 'Picnik Application' aje... Meh tengok bawah nih..

Aku sebelum diedit...





Aku selepas diedit...
Tu diaaa... putih gebu dahh.. Kalau la muka aku mcm tu kan best.... Ada chance jadik model cap ayam... wakakaka... (mat jenin dgn angan2 nye).

12 comments:

Cikmin said...

wah...glowing gitu.... :)

dah pandai tukar templete ni...cantik... :)

Ungu Violet said...

hehehe... glowing ler dh kena edit..

kena blajar gak, takleh nk harapkan cikmin ajer.. kan?

yuka said...

tak edit pun gebu dah i tengok...

Ungu Violet said...

yuka ~ gebu ker? montoks tue... hehehe

Azura Samsudin said...

hahaaa.. kene edit sikit tang badan tuu.. wakakakaa..

Ungu Violet said...

zura - badan dh ok ler tue.. :P

Adyshariz said...

cantik..pasni kene try gak..

Ungu Violet said...

adyshariz ~ try jgn tak try :)

Iman said...

Hehehe...macamna nak buat ah?nak try gak...huhuhu

Enna Banana said...

edit pakai apa? comel jeh pic dia ^.^

LadyBird said...

cantiknyer.. :)

Ungu Violet said...

Iman /Enna ~ klu ada facebook, just click like kat picnik application, pastu leh start edit.. tp klu takder google aje picnik then download.
LadyBird ~ tq