Click Me :)

Thursday, April 25, 2013

Adam AF2 Sudah Berubah?

As Salam,

Lama kita tak dengar berita mengenai Adam AF2 ni kan.
Tau-tau rupanya beliau kini dh berubah/berhijrah..
Alhamdulillah..
Sebelum ini ada khabar yg mengatakan bahawa
beliau mempelajari ilmu perubatan islam.

Adam memberikan ceramah di Kem Ibadah Muthmainnah baru2 ini


Tapi andai benar Adam AF2 kini selangkah ke arah kebaikan, 
untuk berubah dan keluar dari dunia yg agak melalaikan, 
kita ucapkan tahniah dan selamat maju jaya untuk Adam AF2.




12 comments:

latifah zainal said...

alhamdulillah kalau dah berubah..

Izyan Yan Cinnamon said...

alhamdulilah,semoga berkekalan dengan imej sekarang,dulu saya peminat adam sampai karang,hehe..:)

Noor Mala Shahar said...

ALHAMDULILLAH...

Ahmad Kamil said...

sama sama kita doakan lagi untuk dia..=)


Perlu ke free education di Malaysia?

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/free-education-do-we-really-need-it.html

Mizz Aiza said...

alhamdulillah.. tahniah adam.. :D

shameel Iskandar said...

Alhamdulillah. Moga hijrahnya itu akan membuka mata n hati artis2 yg lain utk sama2 berhijrah.

cik beLLanan said...

bagusla ramai artis skrg y berubah kearah lebih baik :)

ANNA MARIANA said...

alhamdulillah :)

Mohd Fauzli said...

Alhamdulillah....

AiSyA LiEzA said...

alhamdulillah kalau dah berubah :) moga kita un sama membaiki diri ke arah kebaikan..sama2lah kita beramal :D *happy blogging :D*

Acik Riotaro said...

alhamdulillah....

Ajuya Rashid said...

wow..baru tahu nih..Alhamdulillah.