Click Me :)

Friday, April 12, 2013

Kapsul Figure Up

As Salam,

Salam Jumaat untuk semua. TGIF....esok n lusa cuti yeahhh!!! Mood biasalah...mcm malas jer nak buat kerja. Aku nak share something dengan korang semua. Hari ni aku start makan kapsul buang lemak jenama Figure Up yang mudah, cepat dan selamat (diadun sempurna dengan 100% bahan semulajadi) yang dijual oleh rakanku yuka comei. Berat badan aku bukanlah teruk sangat tapi disebabkan tak exercise perut aku jadi macam orang mengandung 3 bulan. Nak pakai baju apa pon tak nampak cantik, macam terjojol aje perut tu.




Sebelum ni aku ada makan kapsul acaiberry, memang berkesan sehingga dapat mencapai berat yg diidamkan (52kg) tapi sejak keluar statement cakap kapsul tu tak selamat aku jadi takut nak consume. Hari ini aku timbang berat badan aku 56.5kg. Sebelum breakfast tadi aku dah telan sebiji, sehingga ke saat ini aku terasa amat dahaga. Dari tadi aku banyak minum air putih, ini memang keperluan utama untuk cepat turunkan berat badan.

Nanti aku akan update dari masa ke semasa tentang berat badan aku ini. Kalau betul2 berjaya aku ingat nak jual jugaklah kapsul Figure Up ni sebab harga dia pon kira berpatutan , boleh jugak menambah pendapatan keluarga.



3 comments:

yuka said...

yuka comei? tq na....i dah kurus sikit u..spare tyre pun dah nipis

Ungu Violet said...

wahhh... tahniah, tak sabar nk tunggu result i sendiri lak.. :)

nadya said...

Very interesting article, I really enjoyed every article of this blog, and I learned a lot from here. Thank you for sharing with us. Visit my blog dofollow auto approve http://goo.gl/31NAio .