Click Me :)

Friday, March 29, 2013

Blog Header

As Salam,

Korang tau, hari ni satu keje pon tak aku buat kt ofis nih.
Dari pagi dok mengedit blog header aje.
Dah siap satu masih tak puas hati, tukar lagi.
Rasa tak berbaloi company bayar gaji aku hari nih huhuhu.
Ini ada antara header2 yg aku buat.
Yang lain2 tak jumpa lak aku save kat mana.


Ehh.. yg ni bila letak kat blog header nampak cantik, kat sini buruk la pulak.
Korang double click kalau tak caya hehehe



Yang ni sweet n simple kan? hahaha perasan lak



Yang ni pon sebenarnya cantik kat blog.. ada lip lap tapi tak minat lak



Last2 aku pilih yg no 2 sbb rasa simple aje.
Aku masih dalam proses pembelajaran nak buat header ni.
Takder software photoshop CS5, jadi aku guna yg 
free online aje,
so tak berapa canggih la sangat.
Asal sedap mata memandang ok lah kan.



2 comments:

Sura Mohd said...

kira cantik la header tu..akak punya dr satu hari ke satu hari x tukar2 lg..dh la pakai header lapuk..hehehe..

Ungu Violet said...

tq sura.. akak ker hehhe.. selalu x puas hati dgn header skrg..dok nk tukar aje...