Click Me :)

Sunday, March 21, 2010

Fiesta Belon Udara Panas Putrajaya

Salam semua.

Sempena cuti hujung minggu ini, aku n family telah bersantai di Putrajaya utk menyaksikan Fiesta Belon Udara Panas 2010. Kami sampai di sana agak awal kerana dr website Fiesta tu cakap nak naik belon time dia dr kol 8 pg ke 11 pg and second round pada 4 ptg - 9 ptg.. So petang malas la nak pegi sbb budak2 dh start sekolah besok..

Sampai aje kt sana, tgk dh ramai org beratur nk naik belon tu..Tp yg tak best tu, belon tu kena ikat so dia tak naik tinggi. Bila anak tengok mcm tu dia pon takmo naik. Bukan apa, dh ler kena beratur panjang, pastu belon tak naik tinggi...

Pastu kami jln2 disekitar sambil bergambar. So tgk ler gambar2 di bawah yg sempat aku uploadkan..









2 comments:

joyah sepot said...

sronok nye...tp xdpt g aritu..bz...wuuu~

Ungu Violet said...

maybe next year lak ok...