Click Me :)

Tuesday, March 2, 2010

Blog oh Blog

Salam semua... Tolong Aku.. Bantu Aku......

Aku nih dh terkena penyakit berblog laa...

Dulu kegilaan aku berface book..

Face book skrg ni aku jengah sekali-kali ajer..

Tapi blog, tiap saat dan ketika aku nak tengok...

Adusss.. sudah angau ke aku nih...

Aku suka klik F5 tuk tgk iklan2 (masyuk beb), sampai ada
ketika nye bila aku wat keje2 ofis kt excel pon aku klik F5.. 

Kawan aku kata facebook tak masyuk tp blog masyukk.. hehehee
betul tuuu.

Sampai bilakah kegilaan aku ini akan berakhir.............

9 comments:

yuka said...

wakakakkaa..buat keje pun klik f5 ek? u ni mengalahkan blogger otai da....

Ungu Violet said...

apa leh buat... sib baik kat umah ada keje kena buat.. xleh mengadap lappy jer..hehehe

cikmin said...

wakakak..bagus u f5 selalu..biar meingkat pageview u tu ha...innity mau 15k pageview sebulan tau...ngeee...

Mario said...

cewah cik min...nsht berguna tu...

Ungu Violet said...

cik min ni kan engineer.. tau serba-serbi..

aNIe said...

Unguviolet...dulu akak giler blogging...sekarang giler FB...terbalik lah pulak...hehehe

Ungu Violet said...

Kak Anie... walau apa pon kegilaan kita... janji rock kan... hehhe

Cik aiNa said...

bile dah addict..susah nak benti..macam aina, sudah gile berblog jugak,haih. da jadi hobi, xleh nak buat ape.

UnGu ViOleT said...

Cik Aina..hobi ni satu activiti yg sihat takper addicted kan..hehehe