Click Me :)

Saturday, March 6, 2010

Mintak tolong sikit...

 
Kalau view thru Internet Explorer dia jadik mcm nih..


Kalau view thru Firefox macam ni lak..

Eeeee.... geram betul..
Aku ada sikit masalah laa.. Aku dh post citer kt bawah ni pasal Gold Coast ni kan.. 
Tapi kenapa la jadik gini..
Kalau aku view thru Firefox, design dia laen tp kalau aku view thru Internet Explorer laen pulak.
Kat Firefox dia ikut mcm yg aku set masa nk publish tp bila view kat Internet Explorer pictures dia jadik kembang. 
Ada saper2 tau ke apa sebab benda ni tak...

4 comments:

KP said...

sy tak pakar tapi mungkin design ni sesuai utk FF saja. Ie maybe ada kelemahan view imej tu

UnGu ViOleT said...

ic.. thanks for ur advise.. it makes sense.. next time apa2 hal leh refer kt u tak? hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lahai..siannye..tapi biasala tu masalah kedua-dua browser ni..
sbb tu kdg2 kita akn jumppe website dah kasi amaran suh guna browser yg depa prefer for better view..cube la tukar template..:-)

Ungu Violet said...

thanks for ur advise.. will consider.. any way.. i follow u