Click Me :)

Monday, March 1, 2010

Tag Dari Yuka

Hadooii.. ada lak tag2 ni ekk, aku bukan reti sgt benda2 ni tp utk tidak menghampakan kawan ku ini, aku cuba jawab mana yg mampu...

Soalan pertama : MAKANAN
Aku suka something yg berkuah, pedas dan sikit masam2. Senang citer aku paling suka meehoon sup atau meehoon celup. Pagi petang siang malam pon aku sanggup..

Soalan Kedua : BAHAN BACAAN
Aku suka baca majalah2 kekeluargaan mcm Mingguan Wanita, Anjung Seri dan surat khabar harian ler.. Aku baca majalah2 ni masa tunggu hubby memancing, boring jer klu mengadap kolam tu. So baik wat benda berfaedah mcm ni kan...

Soalan Ketiga : RANCANGAN TV
Mcm Yuka gak ler, kena ikut kerenah anak2 dan jugak hubby. Time ada bola, kena layan bola.. time geng2 bas sekolah kena gak ler layan..Tp kt umah aku nih selalunye channel HBO, Star Movie ajer.. Dh byk kali ulang tayang pon depa dok layan gak...

Soalan Keempat : KEPERIBADIAN
Aku rasa aku lebih suka sederhana dlm segala hal.. takmo lebih2 dan takmo kurang.. Kalau dh berkawan, aku nak ianya kekal selamanye..Bercakap hanya dgn org yg dh betul2 kenal tp terpaksa gak buat2 peramah sbb keje aku ni kena deal dgn org luar.. huhu

Soalan Kelima : HOBI
Aku takder hobi yg specific. Apa yg teringin aku buat, aku buat  tp lately aku minat berkaraoke (walaupun sore mcm katak panggil hujan tapi layan gak.. apa org kata syok sendiri). Nasib baiklah hubby n ank2 aku pon kaki karaoke gak, so sama2 la melalak..

Soalan Keenam : IMPIAN DAN HAJAT DIHATI
Aku nak berjaya dlm hidup.. dunia dan akhirat..Aku juga impikan KELUARGA BAHAGIA. Selain dr tu aku nk jenjalan ke seluruh pelusuk dunia ni dgn family ku..

Ok tak jawapan2 aku nih.. This is just my personal thoughts.. nothing to do with other people....  

6 comments:

q-nizam said...

sama lar kite..dah terjebak ke dunia blog ni..lain mcm perginya..hahaha

Ungu Violet said...

yer kan.. tp situasi gini mungkin tuk sementara kot... hehehe

blueCITY® said...

heeeeeeee
jom jom
kita sama2 gila berbelog
wakakkakak

good luck

Ungu Violet said...

jom.. layan jgn tak layan.. hehehe

tips said...

nice post... i like fising

Ungu Violet said...

Thanks tips.. do visit me, there'll be more stories to come..