Click Me :)

Thursday, August 19, 2010

~~Sup Gearbox~~

Salam smua,

Korang suka tak makan sup gear box. Semalam aku berbuka puasa kat Paksu Corner di Sec 16, Shah Alam. Untuk keterangan lanjut sila klik sini . Bagi yang suka makan sup, kat sini boleh dikira power gak ler rasa sup dia. Ada berbagai juadah disajikan, dari masakan ala kampung dan juga western food.

Anak bujang aku tengah menyedut sum2 tulang....
harga buffet kt sini not bad.. makanan dia pun sedap gak..

Kalau yang stay kat  area Shah Alam ni, boleh cuba (cewaahhhh mcm ada share) sebab selain dari harga buffet yang murah, tempatnya selesa dan ada kemudahan surau.. Rasanya sebelum habis puasa ni aku nak pergi sekali lagi sebab puas hati laa dgn masakan yg disajikan.

2 comments:

cikmin said...

walawei...kalau ai makan ni mahu darah naik..huhuhu..

CgMas said...

Suka3.. terutama bila ada yang belanja..