Click Me :)

Friday, September 11, 2015

Header Baru By Leya

As salam,

Tadaaa...


Cantik tak!! 
Nampak lawa nampak lawa dia pakai NV header baru..

Aku dapat header baru hasil keje designer cik leya yg teramatlah bermurah hati nak buat free of charge kat bloggers yg follow blog cik leya ni.. Cantik kan... Kak UV suka sgt2 design ni cik leya. Kalau kita dapat jumpa Kak UV belanja makan okayy.. Cuma aku tak reti macam mana nak kasi dia centre sikit. Kalau ada sesiapa yg tau boleh tunjuk ajar ku sifu.. hehehe


3 comments:

leya yeolly said...

hai kak Uv. Ni link untuk centerkan header Sini

Ungu Violet said...

leya ~ kak UV dh resize header leya tu guna lunapic.. boleh la pulak.. hehe.. anyway thanks dear.. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini