Click Me :)

Friday, September 4, 2015

Cuti-Cuti Merdeka @ Pangkor

Haluuuu & As salam,

Moga semua ceria di pagi jumaat yg indah lagi barakah ini. Cuti Merdeka baru2 ni kami adik beradik berholiday ke Pulau Pangkor 3 hari 2 malam. Dh lama rasanya kami tak berkesempatan bersama2 berholiday. Masa cuti raya baru2 ni aku dh ke sini bersama family tp kali ni dgn mak, abah n adik beradik. Seperti biasa Pangkor ni bkn ada apa2 sgt tp sesuai utk relax n makan2.

Oleh kerana last minute booking, kebayakkan hotel n resort fully booked. Last2 kami berjaya mendapatkan tempat yg cukup ukt kami n kira selesa jugak di Purnama Beach Resort, Teluk Nipah. Cuma yg tak berapa nk puas hati harga makanan mahal laa kat sini...

Tak byk gambar yg kami snap kan, maklumlah aku ni skrg mmg dh malas nk berselfie2 ni. Ok meh layan gambar2 yg sempat kami snapkan..

Jetty Marina Island.. kejap aje naik feri ke pangkor

Sebahagian dr kami dr dlm feri @ Jetty Marina Island
Sampai2 terus terjah kolam


Opah melayan cucu2 berenang


Lompat jgn tak lompat kehkehkeh

   

8 comments:

qaseh dalia said...

best je holiday , tetiba rasa segala masalah hilang kan huhuk

rubiah kadir said...

bestnyaaa..encik suamiku bile nk g bercuti..apply lah cuti tuuu..huwaaaaa

Ungu Violet said...

betul tu qaseh... lupa sekejap stress2 kt tpt keje
rubiah ~ akak selalu plan awal2 tak jadi.. ni main terjah aje hihi

kak gojes said...

bestnya

Ungu Violet said...

tgh plan for next trip nih.. hehe

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

Bestnya bercuti...


Hot post - 17 Resepi Menu Masakan Buat Ibu Sedang Berpantang atau Selepas Bersalin

Ungu Violet said...

papaglamz ~ mmgbest bila bersama family...

saadiah muji said...

Dapatkah tips pemakanan secara alami Rawatan Tips sihat tanpa kos