Click Me :)

Tuesday, September 8, 2015

HAPPY 21ST BIRTHDAY

As salam,

Mode rajin mengupdate blog sudah mariii!!! Hari ni mata sikit kelayuan sbb hantar along ke KLIA 2 balik ke Kuching awal subuh td. Diam tak diam dia dh completed 2 thn di UITM Kota Samarahan, Kuching, Sarawak. Tinggal setahun aje lg dia kt sana.

Sebelum dia balik, hubby aku plan nk celebrate 21st birthday dia yg mana jarang kami lakukan utk dia n adik2 nye. Steamboat n bbq dinner utk mak, abah n adik bradik yg datang.. Aku sentiasa mendoakan semoga dia di panjangkan umur, sihat selalu, berjaya dlm apa yg dia ceburi, dimurahkan rezeki dan yg paling penting menjadi anak yg soleh.. Aminn


Ntah apa laa wish dia sebelum blow the candle.. 

Mereka ni sepupu2

ni part yg paling best.. steamboat kene asingkan. yg ada udang n yg xde.. takut ada yg kene masuk hospital lak mlm2 ni
tukang bako..

6 comments:

Yusla Mahat said...

alergik udang yerr... berhati-hati, jangan tersalah makan..:P

Ungu Violet said...

tu la Yusla.. ank yg sulong tu br2 ni pengsan lps mkn udang.. dok dlm ward 3 hari huhu..

noor haneem bt mohamad bokhri said...

Happy belated birthday :)

beat said...

tu dia kek dia

Ungu Violet said...

tq haneem...
beat ~ kek munge2 hehe

lia ummiirfan said...

salam perkenalan dari follower google ke 45 :)