Click Me :)

Saturday, November 13, 2010

~~Cosmo World Slide Show~~



Salam,
Huhuhu... ari nih dok umah ajer.... En. hubby keje wat overtime lak, tak leh ler nk ke mana2. Masak sudah, mengemas sudah apa lg??? Aku xplore Picasa photo editing. Tapi tak reti lak mcm mana nk upload terus ke blog. So aku try upload ke youtube dulu then baru share kt sini. Boleh ler pulakkk.... hehehe.... So since ini first trial aku, mcm bodoh aje rupanye... Next time should be more better, right??

So layanzzzz.... Kalau boring tu buat bodoh aje ler yer.....

6 comments:

Blog Leader said...

Oklah tu... Teruskan usaha anda

Justin Bieber Kene BUNUH!!!

Ungu Violet said...

tq blog leader... :)

kakyon@kakrose said...

kakyon pun nak belajarla UV..

Ungu Violet said...

tak rugi belajar kakyon.. rasa seronok lak...hehehe

yebbit + . + said...

yebbit lak pemalass nk buat smua tu. hehe

Ungu Violet said...

kak UV lak minat benda2 gini... rasa mcm seronok aje buat...