Click Me :)

Wednesday, April 21, 2010

Mangga cicah dgn kicap....

Hello n salam smua,

Last weekend aku n family balik kampung, just becoz mother in-law aku jatuh katil... Kesian dia, bila tanya mcm mana leh jatuh, dia ckp mimpi dikejar pencuri.. Huhu... lari punya pasal smpi terjatuh katil, nasib baiklah dia tak apa2 just lebam2 kt muka n sikit bleeding kt mulut..

Masa kt kpg tu, ank sedara ku menjamu mangga dgn cicah kicap... fuhh sedap giler. Tp skrg dh tak dpt mkn byk, gigi dh kureng sikit..sensitif.. huhu..




7 comments:

rizal jabai said...

wahhh..terbaek dr ladang..

nak mangga satu pokok ea.

kicap satu tong
ngan gula satu guni pon da ckup..

tak yah byk2..heeeee

Ungu Violet said...

ambooii.. nak mangga satu pokok boleh, dtg je gopeng tp yg lain2 tu tak baik tuk kesihatan tau...hehehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Best la gmbr ni... I suka suasana kg mcm ni...buat I teringat kg halaman sendiri. Salam ziarah.

Ungu Violet said...

tq.. mmg best kt kpg ni, ada kebun durian n buah2an dan jugak sungai tuk berkelah n water rafting.. Penah dgr My Gopeng Resort?

HaMiDaH said...

kecur air liur tgk gmbr org tgh mkn mangga cecah kicap nih..hehehe... ermmmm sedapnye.......

Ungu Violet said...

mmg sedap.. inilah aktiviti kami bila melepaq di kpg..hehehe

mimi said...

salam...

mimi baru siap banner...
kalau sudi tuan umah nak pasang disini...di header...mimi amat berbesar hati dan terima kasih...

http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png

itu alamat banner mimi..thanks...kalau sudi..