Click Me :)

Friday, April 30, 2010

Joran...ikan...minat...

Salam 1 Malaysia...

Cuti sekolah bulan lepas, kami sekeluarga bercuti2 n bersantai2 di kpg aje..destinasi yg paling save cost. So kebiasaannya kalau balik kpg tak sah kalau tak memancing.. Kebetulan balik kpg kali ni ank2 sedara yg dulu low profile tentang memancing nih tetiba bg idea lak port2 mancing yg tak menang tangan.

Petang Ahad tue kami pegi la ke port yg dicadangkan iaitu di sebuah tasik di Malim Nawar, Perak. Panas giler ptg tue tp minat punya pasal kami redah jugak..


Inilah hasilnya selepas 2 jam berjuang.. 

Ini pulak hasil yg paling besar ditangkap oleh anak sedara aku, Ina.. Dalam ramai2 lelaki yg pergi, dia dpt yg paling besar. Tahniah Ina..
Bila balik sini smua muka mcm udang kena bakar... panas giler beb.. huhuhu

P/S: Sebenarnye entry ni dh lama aku buat, tp dulu punya template bila nk add gambo2 jd buruk sgt... so since template baru ni ok, aku post la entry nih.. Sorry kalau citer dh basi okay...




2 comments:

+akufobia+ said...

basi takpe.asal boleh makan lagi.(haa?haha.)

KroleM said...

wuahhhh...ble tahan a wak...