Click Me :)

Saturday, April 10, 2010

heat city lights ~ i-city

Salam semua,


Yahooo... akhirnya hasratku nak ke i-City, Shah Alam berjaya ku penuhi. Memang cantek giler laa tempat ni, teruja betul. Walaupun anak bongsu aku tu kurang sihat sikit tapi aku berdegil ajak hubby pergi jugak. Hari Jumaat 10/4/10, lepas dinner kt KFC depan UiTM tu aku terus menerjah ke tempat yg ku hajati (dr ofis trus pegi tu... punyala berkobar2) . Masa tu tak ramai org lagi, so senang nak cari parking dan jalan2.

So, gambar2 di atas aku uploadkan utk tatapan kalian smua. Kalau ada camera yg serombong besar2  tu mesti lebih menarik gambarnya. Bagi orang2 yg minat berfotograpi, tempat mcm ni mmg sesuaaaiii.. 





2 comments:

qellissa said...

i-city? x tau pon ader...ngeee by d way cantek lah..=)

Ungu Violet said...

mmg cantek.. ada masa u pegila sana.. nice view tau..