Click Me :)

Monday, January 10, 2011

~~Annual Dinner datang lagi~~

Location: BarItalia Restaurant @ Jalan Berangan (at the back of Changkat Bukit Bintang) (map attached)
Time: 7pm, 20th Jan 2011
Theme: Glitz & Glamour
Dress code: as “Bling-Bling” as possible

Salam,

Yuhuuu... lama gak tak update blog aku nih, tetiba ari nih terasa mcm nk meng'update' setelah sekian lama menyepi..

Company annual dinner dtg lagi. Memang best ada event mcm nih tp yg problem nye ialah dress... Seperti biasa bila ada dinner mesti ada temanya. Kali nih bling-bling, mcm senang sbb ari2 pon aku pegi keje mmg ada yg bling2, contohnye tudung aku tu mesti ada bling2 ... tapi mana cukup tudung aje yg bling2 kan...


Kalau aku pakai macam nih kira bling bling tak? keh keh keh...
(kalau body slim mcm nih baru ok, aku???? huhuhu)


 Yahooo.... aku memang looking forward for this event.. Nanti aku akan upload gambar2 dinner tu...

3 comments:

Rama2Ungu said...

hohoho..tahun ni cam takde pulak company dinner..hoho...looking forward jugak ni since tak penah lagi merasa..kehkehkeh

Ungu Violet said...

rama2ungu ~ aiikkk tahun ni baru jer mula.. mana tau end of the year nnti ada kot... hehehhe

Azura Samsudin said...

mau pakai makeup artis ka?? kalo mau confirm cepat arr.. sementara stock masih ade.. hihihihihiii