Click Me :)

Tuesday, August 25, 2015

CUTI-CUTI DI ROCKBUND FISHING CHALET LUMUT PERAK

As Salam,

Rasa nak update pasal percutian.

Rockbund Fishing Chalet terletak di Marina Island, Lumut, Perak.  Baru2 ni sempena cuti panjang Aidilfitri 27/7/15 kami berkesempatan bercuti2 Malaysia di sini. Bertepatan dgn hobi suami dan anak2 yang suka memancing, tempat macam ni memang ngam sangat lah dgn dia org.

Kabin kami.. ada 2 bilik berhadapan dgn pulau pangkor

Bilik anak bujang

pantry tp tak masak pon.. just buat nescafe 3 in 1 aje

bilik kami

deck memancing berhadapan dgn kabin 

cubaan pertama tp gagal huhu

aku layan perasaan je laa.. menikmati bayu laut yg memang kuat.. bestt!!
Bagi yg tak minat memancing, tpt mcm ni takde apa2 yg menarik, xde swimming pool pon. Lunch n dinner kene keluar ke Lumut yg tak berapa jauh dr kabin kami ni. Kami stay satu malam aje kat sini. Besoknye lepas check out kami ke Pangkor.

Cerita di Pangkor akan menyusul kemudian. Bye for now..

6 comments:

ziana eunos said...

bestnyaa .. xpernah lg sampai sini ^_^

Ungu Violet said...

mmg best utk kaki pancing hehe..

Rusmeyati Nordin said...

Bestnya coti2.. hsbd sy kaki pancing gak.:)

Ungu Violet said...

xper la hubby kaki pancing ni.. layan jer hobi dia org kan..

syikin hashim said...

bestnya cuti-cuti

WOW CANTIK:RAHSIA CANTIK

Ungu Violet said...

mmg best!! ni plan nk gi lagi cuti merdeka..cerita kt adik2, dia org pon xcited nk ke sana.. :)