Click Me :)

Thursday, February 10, 2011

~~City vs Forte~~

Salam dan haluuuu smua,

Baru aje abis membaca n3 kawan aku si hot mama yuka. Aku pon tetiba ada idea nk update blog aku yg dh start bersawang nih. Dia dgn masalah cermin keter 'kemri' dia yg dh 3 kali pecah... kesian dia.. Aku pulak lg kesian, keter aku 'cik city' pon dh buat hal, gear box sudah berproblem.. Fening kepala ni dibuatnye... ye laa klu nk repair main ribu2 henggit gak tu... Tapi problem ni ada bila ekon di on, menyentap gitu bila nk reverse. Kalau tak on ok le pulak... smooth aje..

Setelah difikir masak2, aku nekad nk tukar keter baru. Yg bermain di kepala otak aku ialah Kia Forte, npk cantik dan mewah beb.... Tapi en. hubby minat city jugak... Jenuh sehari suntuk aku google cari pro and con nye keter nih.... So kalau korang laa.. korang pilih yg mana??

keter idaman aku

keter yg dipilih oleh en. hubby

8 comments:

zati embong said...

honda la sis.O.o

orang muo said...

bekenan dgn forte atau h civic tapi...harganye :)

suzie said...

beb 2 2 ok...mmber ofis bru amik kia forte k gak ctik hrga 90K++ deposit 10k mthly 1200...city mgkin lebih kot..warna dah ngammm cik putih

siti hajar said...

forte...hehee..
cun habis... klu nk lg cun toyota caldina la...

yuka said...

ambik porsche jer abis cerita...

qellissa said...

vote for forte coz dia ada push start button and nampak cun..i loike..

Ungu Violet said...

thanks all..... dh buat pilihan muktamad.... city jugak ler nampak gayanye....

khairul said...

salam..kita sama nie..sy minat kia..org rumah nk vios ..adoii penin2..anyway city pon ok gak..cuma news baru2 ni semua honda kena recall ada problem apa tah ..lupa lak