Click Me :)

Tuesday, July 20, 2010

Myfaheem.com ada SUPRISE sempena HARI BAPA

Salam semua,

Rasanya tak terlambat lagi kalau aku nk join kontes ni kan.... bak kata pepatah mat salleh "better late than never". Aku terpanggil nk join kontes ni lama dh tp dek 'kebz'an keje kt ofis tu.. slalu jer tertangguh... So dikesempatan ini, aku coretkan something... 

Aku taklah mengharap apa2 dr cikmin yg budiman ni, tp org kata why not, worth trying kan..hehehe.

Kalau saper2 nak join jom klik kat sini cepat sebelum terlambat.... :)








2 comments:

Faheem Jr said...

checked!makasih ye aunty sudi join..gud luck!

Ungu Violet said...

orait... tq, mudah2an ada chance nk menang ekk..hehehhe