Click Me :)

Wednesday, June 16, 2010

~~Karaoke... karokkk....~~

Salam,

Tetiba rasa nk update blog nih.. Bukan nye bz sgt tp rasa mcm malas aje, takder modal nk mengomel... Tetiba teringat lak nk citer pasal karaoke.. Aku mmg ler minat berkaraoke tp sekadar syiok sendiri aje laa, pegi dgn hubby, ank2 or kadang2 tu dgn member2.

Hari Ahad lepas aku pegi la ke jemputan kawen anak sepupu hubby aku kt Kpg Melayu Subang, grand gak ler majlis tu, maklumla hubby sepupu aku tu engineer kt Airod (loaded beb)... Pastu ada la karaoke nih, masa aku mula2 smpi time aku tgh mkn, ada la sorang mamat ni kira umur dh meningkat senja gak ler, mendendangkan lagu Oh Fatimah.. dr awal smpi abis dia bantai sebut Oh Fatimah aje... Aku rasa pokcik ni senget sikit kot, tp takper la kan, leh gak berhibur...so  layan aje laaa.....

Lepas aku mkn, aku lepak la kt umah pengantin, dh boring kt atas aku turun lg kt khemah, tetiba hubby aku ajak berduet.. Aduhhh.. mana penah aku nyanyi depan org ramai... aku menolak tp hubby aku ajak gak.. huhuhu... Demi utk tidak menghampakan hubby aku n sepupu dia gak, kami berduet laaa... Dalam hati tuhan aje yg tau mcm mana gabranye aku...Nak tau lagu apa kami nyanyi... lagu Kau Mawarku.. mula2 nyanyi tu sore aku terketar2 mcm tak kuar tp dh lama sikit baru ok.... Alhamdulillah aku mampu menghabiskan keseluruhan lagu tu... Uwaaaa.... lain kali tak mau lagi dh...

1 comment:

DDrfauziah said...

Salam singgah ukhwah dari Kak G. Ceria2kan hari anda. :)

Misi di Maya: Singgah2 memanjangkan silaturrahim dan bertanya kabar bila berkesempatan. :)