Click Me :)

Tuesday, September 15, 2015

LAVENDER ~ KAISON

As salam,

Segalanya tentang ungu. Apa2 yg berwarna ungu memang tercuit hati untuk memilikinya, kebetulan office mate nak ke Kaison, Paradigm Mall apa lagi aku kirim lah kat dia pokok bunga lavender palsu dalam pasu ni. Dah lama tengok2 kat instagram #Kaison ni tapi tak berkesempatan nak pergi lagi lepas beli wall paper hari tu.

Walaupun tak wangi tapi kejelitaan pokok ni tetap menjadi pujaan hatiku. Harga utk bunga lavender tu RM17.90 shj dan yg kecil tu RM9.90. Murah2 bunga kat Kaison ni, kalau pergi sana memang rasa nak beli semua..kehkehkeh..


Lavender ni tak la besar mana tp disebabkan gambar close up, nampak besar ler.. hehe

7 comments:

Normi Nieza said...

cantik..:)

Ungu Violet said...

kann... tq nor :)

yuka said...

i pakai baju purple harini

Shikin Razali said...

cantiknya bunga lavender tue.. :)saya suka..saya suka...

Ungu Violet said...

yuka ~ mesti cantik tu hihi
shikin ~ saya pun sgt2 suka hihi

Farini Ibrahim said...

Saya pun suka bunga lavender. Cantik!

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini