Click Me :)

Friday, August 28, 2015

DIY WALL PAPER KAISON

As Salam,

Sejak join group deco rumah bersama kat facebook, aku terjebak sama nk mendeko rumah kecilku. Tengok rumah org cantik2 jer tp aku ni mmg jenis tak brp nk kreatif sgt. Yg bestnye, aku join group tu lepas raya. Masa raya aku tak teringin pon nak mendeko, pakai apa yg ada aje. Tapi bila dh terjebak dlm group tu, keinginan nk mendeko membuak2. 

So first step aku, cari wall paper. Ramai yg cakap kat Kaison mmg murah giler harga dia cuma RM19.90 satu roll. Nasib baik la aku dok kat shah alam, ada 2 outlets Kaison kat sini. Satu kat Setia City Mall, Setia Alam dan satu lg kat Paradigm Mall, Kelana Jaya. Ku terjah ke Setia City Mall sbb senang nak access.


banyak pilihan kat sini


So lihat hasilnya... tadaaa!!!

kat dining table..abaikan yg berselerak tu

first hall
jam dinding yg sempat aku sambar

Adik aku siap perli, ni raya haji kene buat open house sekali lagi ler.. baru nak deko-deko. Huhu, xper laa.. janji sendiri puas.



14 comments:

yuka said...

cantiknya rumah u...pandai u deco

Azura Rabbits said...

sy pun beli di kaison, setia alam..murah2, byk pilihan lak tu

Ungu Violet said...

yuka ~ haha biasa2 jer.. simple
azura ~ best kan kt situ.. itu nak ini nak.. huhu adooiii mmg rambang mata..

kak gojes said...

cantik tu...

Ungu Violet said...

thanks kak gojes.. meh laa sama2 kita deco2 umah..

rubiah kadir said...

Berapa pjg lebarnya sis violet..

S.alam seksyen berapa

Ungu Violet said...

Size dia 45 cm x 10 meter.. dkt setia alam klang.. shah alam xde kaison

saadiah muji said...

Wah...nice info

Ungu Violet said...

thanks saadiah.. :)

Shikin Razali said...

Cantiklah jam dinding tue...

Saya Niza said...

Saya pun dah terjebak.. Cantik juga corak yg awak pilih ni.. Cantik rumah :)

Ungu Violet said...

hahaha ye ker niza.. xper la kan.. yg cantik rumah kita jugak..anyway thanks

arnie marisa said...

susah tak nak pasang??

Ungu Violet said...

arnie ~ senang aje sbb mmg dh ada gam sendiri..