Click Me :)

Monday, September 14, 2015

JEREBU OH JEREBU

As salam,

Jerebu tengah berluasa skrg.. area aku Shah Alam ni kira dh tak sihat jugak. Hari ni baca kt website DOE,  IPU dh mencecah ke 148 setakat pukul 11 pagi walaupun petang semalam hujan lebat. Kesian dengan mereka yg menghidap asthma lebih2 lagi kanak2. Kalau boleh kita elakkan lah dr berada di luar time2 mcm ni. Kalau terpaksa gak, eloklah pakai face mask dan banyakkan minum air putih.

Dalam keghairahan pasal jerebu ni aku terbaca status we chat budak2 ni..


Hahaha boleh lak dia buat lawak.. kalau IPU dh mencecah ke 200, sekolah2 akan diarahkan supaya tutup. Seronok lah budak2 ni cuti darurat. So perokok tegar n vapers mohon terasa.. Agak2 lah nk merokok tu, jauhi dr kanak2. Jangan mengasapkan lagi keadaan yg mmg dh berasap ni...hehehe

P/S: My prend Serikandi.. mintak izin publish muka u yg comei ni kat blog I ekk.. :)

3 comments:

yuka said...

nak jugak la header free..tp sayang pulak dgn header lama tu

Ungu Violet said...

tukar2 angin sekali-sekala xper gak yuka..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini